x

Om oss på Omegapoint

Vi vet att du är bra – vi kan göra dig bäst!


Om Omegapoint

Omegapoint är experter inom Säker Applikationsutveckling. Vi är en ledande leverantör av IT-lösningar och tjänster där höga krav på kvalitet, säkerhet och resultat ställs. Omegapoint har idag över 220 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Kalmar, Falun och Umeå. Våra kunder är Sveriges ledande företag och finns inom ett stort urval av branscher både i privat och i offentlig sektor.

Vår kultur

Omegapoint är ett medarbetarägt kompetensbolag. Våra akademiska rötter har format vår kultur, som präglas av medbestämmande och hög kompetens. På Omegapoint finns det ingenting som är strategiskt viktigare än våra medarbetare och vår kompetenskultur.

Utveckling

Genom att utvecklas med våra medarbetare och kunder bygger vi företaget Omegapoint. För oss handlar utveckling om nyfikenhet och en vilja att lära av varandra. Vi utbyter kontinuerligt kunskap och erfarenheter för att skapa nya insikter och se nya idéer födas. Kompetensutveckling är hjärtat i vårt bolag.

Öppenhet

På Omegapoint är vi generösa och delar gärna med oss. Vi är öppna för att lära oss nya saker och vill se nya idéer födas som resultat av samverkan. På vår arbetsplats har vi respekt för individen och öppenhet kring information, beslut och idéer. Vi strävar efter att skapa ett klimat där alla vågar fråga och alla vågar och vill dela med sig.

Engagemang

Att vara engagerad innebär för oss en vilja att lära, att ta initiativ och att aktivt bidra till utveckling. Vi tar oss an våra uppgifter med entusiasm och en vilja att göra det där lilla extra. Vårt genuina engagemang skapar förutsättningar för långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.

Omegapointare

Seniora experter, juniorkonsulter, systemarkitekter, utvecklare, testare, agila coacher, säkerhetsexperter, projektledare, konsultchefer, säljare och rekryterare. Samtliga roller finns på Omegapoint. Här presenterar vi några av alla våra duktiga medarbetare!

Erica Löfström

Java-utvecklare

Om något skulle gå fel ser man inte så mycket på vem som gjort fel, utan hur vi kan lösa problemet framåt. Alla hjälps åt. Det är mer än bara en arbetsplats, vi är som en familj.

Läs mer

Tobias Rolfson

Systemutvecklare

Det finns ingen arbetsgivare som Omegapoint. Det finns större, men det är inte alltid en fördel. Det här är mitt första jobb och jag skulle aldrig kunna tänka mig att byta!

Läs mer

Pia Fåk Sunnanbo

Mjukvaruutvecklare

Viljan att utvecklas genomsyrar kulturen och allt vi gör. Vi åker på kompetenskonferenser, vi hittar lösningar till kunden och vi delar med oss av erfarenheter. Jag blir glad av att komma till kontoret, det är som att komma hem.

Läs mer