facebook tracking

Studenter

Vi vet att du är bra – vi kan göra dig bäst!

På Omegapoint har vi gärna en dialog med dig som är student och på väg ut i arbetslivet! Vi jobbar hårt för att hjälpa unga talanger att få en så bra start på karriären som möjligt! Det kan ske på flera olika sätt antingen ses vi på en arbetsmarknadsdag, genom att du skriver ditt ex-jobb hos oss eller att du som nyutexad rekryteras in i vårt Academy Professional Program.

Academy Professional Program

Vårt trainee program, Academy Professional Program, riktar sig till dig som är i början på din karriär eller nyexaminerad inom datateknik, datavetenskap, informationsteknik eller teknisk fysik. Du har ett genuint intresse för programmering och säkerhet. Programmet omfattar 9 intensiva månader då du lär dig om Omegapoint, om konsultrollen och där du får utbildningar inom den senaste tekniken. Parallellt med detta får du även vara med på ett riktigt kunduppdrag hos en utav våra kunder.

Sök till Academy Professional Program

Studentkonferens

OP Studentkonferens 2019 5yr insta-06.png

Studentkonferensen är vår tidsmaskin för att ge tillbaka till universitetsvärlden det Omegapoint är skyldig den. Det är dagen vi önskat att vi själva fått vara med om som studenter.

 

Vi har matat en heldag med tre spår från vår vardag: utveckling, säkerhet och kvalitet - allt under temat som i år är Connect the Dots. På scenerna ställer vi våra proffs, några av Sveriges ledande experter inom sina områden.

Läs mer om Studentkonferensen

Examensarbete

Vi på Omegapoint erbjuder dig som student möjligheten att göra ditt exjobb hos oss. Hittar du inget som passar just dig ibland de exjobb vi annonserar? Vi på Omegapoint älskar innovation och driv, har du en egen idé om ett exjobb inom systemutveckling och säkerhet? Hör då av dig till oss med en frågeställning tillsammans med en kort beskrivning på vem du är så tar vi en diskussion och ser om vi hittar ett spännande projekt som passar oss båda!

Har du frågor eller förslag på exjobb, hör av dig till Lucas Åström på lucas.astrom@omegapoint.se

 

Arbetsmarknadsdagar

Här kan du se vilka arbetsmarknadsdagar vi besöker under året.

D-dagen – KTH
LINK – Linköpings Universitet
Umeå Karriärdagar – Umeå Universitet
BAM - Blekinge Tekniska Högskola

Utnarm – Uppsala Universitet

DatE-IT – Chalmers

DataTjej - 2019 Umeå


Vi besöker gärna just ditt lärosäte och håller ett tekniskt eller säkerhetsinriktat föredrag. Kontakta Tatiana Decker tatiana.decker@omegapoint.se för mer information. Hoppas att vi ses!

Exempel på föredrag vi kört hittills:
Datatjej, STUDS och Linnèuniversitet 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor