facebook tracking

Studenter

Vi vet att du är bra – vi kan göra dig bäst!

På Omegapoint har vi gärna en dialog med dig som är student och på väg ut i arbetslivet! Vi jobbar hårt för att hjälpa unga talanger att få en så bra start på karriären som möjligt! Det kan ske på flera olika sätt antingen ses vi på en arbetsmarknadsdag, genom att du skriver ditt ex-jobb hos oss eller att du som nyutexade rekryteras in i vårt juniorkonsultprogram.

Juniorkonsultprogrammet

Vårt juniorkonsultprogram riktar sig till dig som är nyutexad ingenjör inom datateknik, informationsteknik eller liknande. Du har ett genuint intresse för programmering och säkerhet. Juniorkonsultprogrammet omfattar 6 intensiva månader då du lär sig om Omegapoint, om konsultrollen och där du får utbildningar inom den senaste tekniken. Parallellt med detta får du från första dagen även vara med på ett riktigt kunduppdrag hos en utav våra kunder.

Sök till Juniorkonsultprogrammet

Studentkonferensen 2018

Studentkonferens 2018 är vår tidsmaskin för att ge tillbaka till universitetsvärlden det Omegapoint är skyldig den. Det är dagen vi önskat att vi själva fått vara med om som studenter.

Vi har matat en heldag med tre spår från vår vardag: utveckling, säkerhet och kvalitet - allt under temat Secure Your Future. På scenerna ställer vi våra proffs, några av Sveriges ledande experter inom sina områden.

 

Läs mer om Studentkonferensen

Arbetsmarknadsdagar

Här kan du se vilka arbetsmarknadsdagar vi besöker under året.

D-dagen – KTH
LINK – Linköpings Universitet
Umeå Karriärdagar – Umeå Universitet
BAM - Blekinge Tekniska Högskola                                                    Utnarm – Uppsala Universitet
DatE-IT – Chalmers

DataTjej - 2018 Stockholm 


Vi besöker gärna just ditt lärosäte och håller ett tekniskt eller säkerhetsinriktat föredrag. Kontakta Tatiana Decker tatiana.decker@omegapoint.se för mer information!

Exempel på föredrag vi kört hittills:
Datatjej, STUDS och Linnèuniversitet 

 

Hoppas vi ses!

Ex-jobb

Vi på Omegapoint erbjuder dig som student möjligheten att göra ditt ex-jobb hos oss. Hittar du inget som passar just dig ibland de ex-jobb vi annonserar? Vi på Omegapoint älskar innovation och driv, har du en egen idé om ett ex-jobb inom systemutveckling och säkerhet? Hör då av dig till oss med en frågeställning tillsammans med en kort beskrivning på vem du är så tar vi en diskussion och ser om vi hittar ett spännande projekt som passar oss båda!

Har du frågor eller förslag på ex-jobb, hör av dig till Lucas Åström på lucas.astrom@omegapoint.se

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor