Studenter

Vi vet att du är bra – vi kan göra dig bäst!

På Omegapoint har vi gärna en dialog med dig som är student och på väg ut i arbetslivet! Vi jobbar hårt för att hjälpa unga talanger att få en så bra start på karriären som möjligt! Det kan ske på flera olika sätt antingen ses vi på en arbetsmarknadsdag, genom att du skriver ditt ex-jobb hos oss eller att du som nyutexad rekryteras in i vårt Academy Professional Program.

Traineeprogram

Som trainee i Academy Professional Program erbjuder vi dig en rivstart på karriären. Du varvar arbete i kundprojekt med värdefulla utbildningar i alltifrån konsultrollen till agila metoder, säker applikationsutveckling, moderna webbtekniker och mycket mer. Du får även en mentor som coachar dig. Traineeprogramet är nio månader och startar två gånger per år. Du väljer den inriktning som passar dig - systemutveckling eller informationssäkerhet.

OBS! Ansökan till 2022 öppnar i september. 

Traineeprogram - Systemutveckling - Göteborg
Traineeprogram - Systemutveckling - Stockholm
Traineeprogram - Security - Stockholm
Traineeprogram - Systemutveckling - Umeå

Examensarbete

Vi på Omegapoint erbjuder dig som student möjligheten att göra ditt exjobb hos oss. Hittar du inget som passar just dig ibland de exjobb vi annonserar? Vi på Omegapoint älskar innovation och driv, har du en egen idé om ett exjobb inom systemutveckling och säkerhet? Hör då av dig till oss med en frågeställning tillsammans med en kort beskrivning på vem du är så tar vi en diskussion och ser om vi hittar ett spännande projekt som passar oss båda!

Masteruppsats - Stockholm
Masteruppsats - Umeå

Studentkonferens

Om du älskar utveckling och säkerhet så är vår populära studentkonferens stället för dig. Det är en heldag full med föreläsningar om det senaste inom digitalisering. På scenerna ställer vi våra proffs, några av Sveriges ledande experter inom sina områden. Varje år har vi ett nytt tema och konferensen avslutas med en middag. Connecta med oss som student så får du mer info när vi släpper biljetterna!

Connecta med oss
Läs mer om Studentkonferensen 2020

Arbetsmarknadsdagar

Här kan du se vilka arbetsmarknadsdagar  och events vi besöker under året.

Uniaden – Umeå Universitet

D-dagen – KTH

Utnarm - Uppsala Universitet

LINK – Linköpings Universitet

DatE-IT – Chalmers

DataTjej

Vi besöker gärna just ditt lärosäte och håller ett tekniskt eller säkerhetsinriktat föredrag. Kontakta Nicolina Johansson på nicolina.johansson@omegapoint.se för mer information. Hoppas att vi ses!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor