x

Student

Vi vet att du är bra – vi kan göra dig bäst!

På Omegapoint har vi gärna en dialog med dig som är student och på väg ut i arbetslivet! Vi jobbar hårt för att hjälpa unga talanger att få en så bra start på karriären som möjligt! Det kan ske på flera olika sätt antingen ses vi på en arbetsmarknadsdag, genom att du skriver ditt ex-jobb hos oss eller att du som nyutexade rekryteras in i vårt juniorkonsultprogram.

Arbetsmarknadsdagar

Här kan du se vilka arbetsmarknadsdagar vi besöker under året.

D-dagen – KTH
Link – Linköpings Universitet
Umeå Karriärdagar – Umeå Universitet
Utnarm – Uppsala Universitet
DatE-IT – Chalmers

Vi besöker gärna just din skola och håller ett tekniskt eller säkerhetsinriktat föredrag. Kontakta Tatiana Decker: tatiana.decker@omegapoint.se för mer information!

Exempel på föredrag vi kört hittills:
Datatjej, STUDS och Duchess

För andra events som kan vara roliga att gå på, läs mer här!

Hoppas vi ses!

Omegapoints Juniorkonsultprogram

Vårt juniorkonsultprogram riktar sig till dig som är nyutexad ingenjör inom datateknik, informationsteknik eller liknande. Du har ett genuint intresse för programmering och säkerhet. Juniorkonsultprogrammet omfattar 6 intensiva månader då du lär sig om Omegapoint, om konsultrollen och där du får utbildningar inom den senaste tekniken. Parallellt med detta får du från första dagen även vara med på ett riktigt kunduppdrag hos en utav våra kunder.

Läs mer och ansök till nästa juniorkonsultprogram här.

Ex-jobb

Här kommer vi att lägga ut exempel på ex-jobb vi kan erbjuda hos oss.

Hittar du inget som passar just dig? Vi på Omegapoint älskar innovation och driv, har du en egen idé om ett ex-jobb inom systemutveckling och säkerhet? Hör då av dig till oss med en frågeställning tillsammans med en kort beskrivning på vem du är så tar vi en diskussion och ser om vi hittar ett spännande projekt som passar oss båda!

Har du frågor eller förslag på ex-jobb, hör av dig till David Strömberg på david.stromberg@omegapoint.se

Sommarjobb och praktikplats

I nuläget har vi tyvärr inte möjlighet att erbjuda praktikplats eller sommarjobb!