Studenter

Vi vet att du är bra – vi kan göra dig bäst!

På Omegapoint har vi gärna en dialog med dig som är student och på väg ut i arbetslivet! Vi jobbar hårt för att hjälpa unga talanger att få en så bra start på karriären som möjligt! Det kan ske på flera olika sätt antingen ses vi på en arbetsmarknadsdag, genom att du skriver ditt ex-jobb hos oss eller att du som nyutexad rekryteras in i vårt Academy Professional Program.

Traineeprogram

Som trainee i Academy Professional Program erbjuder vi dig en rivstart på karriären. Du varvar arbete i kundprojekt med värdefulla utbildningar i alltifrån konsultrollen till agila metoder, säker applikationsutveckling, moderna webbtekniker och mycket mer. Du får även en mentor som coachar dig. Traineeprogramet är nio månader och startar två gånger per år. Du väljer den inriktning som passar dig - systemutveckling eller informationssäkerhet.

Academy Professional Program - Systemutveckling- Stockholm
Academy Professional Program - Infosäk - Stockholm

Examensarbete

Vi på Omegapoint erbjuder dig som student möjligheten att göra ditt exjobb hos oss. Hittar du inget som passar just dig ibland de exjobb vi annonserar? Vi på Omegapoint älskar innovation och driv, har du en egen idé om ett exjobb inom systemutveckling och säkerhet? Hör då av dig till oss med en frågeställning tillsammans med en kort beskrivning på vem du är så tar vi en diskussion och ser om vi hittar ett spännande projekt som passar oss båda!

Masteruppsats - Stockholm
Masteruppsats - Göteborg

Studentkonferens

Om du älskar utveckling och säkerhet så är vår populära studentkonferens stället för dig. Det är en heldag full med föreläsningar om det senaste inom digitalisering. På scenerna ställer vi våra proffs, några av Sveriges ledande experter inom sina områden. Varje år har vi ett nytt tema och konferensen avslutas med en middag. Vi bjuder på hela dagen! Studentkonferensen 2020 är planerad till 20/3 i Stockholm. Connecta med oss som student så får du mer info när vi släpper biljetterna!

Connecta med oss
Läs mer om Studentkonferensen 2019

Arbetsmarknadsdagar

Här kan du se vilka arbetsmarknadsdagar  och events vi besöker under året.

Umeå karriärdagar – Umeå Universitet

D-dagen – KTH

Utnarm - Uppsala Universitet

Karriärdag Teknik - Linné Universitetet

LINK – Linköpings Universitet

BAM - Blekinge Tekniska Högskola

DatE-IT – Chalmers

DataTjej

Vi besöker gärna just ditt lärosäte och håller ett tekniskt eller säkerhetsinriktat föredrag. Kontakta Tatiana Decker tatiana.decker@omegapoint.se för mer information. Hoppas att vi ses!

Exempel på föredrag vi har haft hittills:
Datatjej, STUDS och Linnèuniversitet 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor